Aantrekkelijk zijn is niet moeilijk

Vele mensen denken dat aantrekkelijk zijn alles te betekenen heeft met er goed uitzien, goed gekleed te zijn, mooie make-up te dragen etc. Alhoewel dit zeker ten goede zal uitpakken voor je verzorging, heeft het weinig te maken met aantrekkelijk zijn.

 

Je straalt precies uit, wat jij van jezelf vind.

Iemand met veel zelfvertrouwen word als enorm aantrekkelijk beschouwd.

Je kan nog zo klein of lang zijn, nog zo’n grote neus hebben, nog zulke scheve tanden hebben (of helemaal geen), als je zelfbeeld en je zelfvertrouwen goed zit, word je altijd door bepaalde mensen aantrekkelijk gevonden.

mannen-en-vrouwen

Aantrekkelijk zijn heeft dan ook zeer weinig met diegene zijn uiterlijk te maken. Natuurlijk werkt het wel mee, en is het zeker mooi mee genomen, maar het is enkel en alleen gebaseerd op het eerste gezicht.

Iemand die in jouw ogen een model zou kunnen zijn, kan je zomaar opeens super onaantrekkelijk vinden als je een met diegene gesprek begint te voeren.

Dat komt omdat je dan direct een beter zelfbeeld krijgt van die persoon. Als diegene namelijk niet zeker van zichzelf is, zichzelf daardoor klein maakt, zich zwak opstelt of je niet recht in je ogen durft aan te kijken, werkt dat super af rechts!

Onthou dus om altijd rekening met je zelfvertrouwen te houden en een aantrekkelijk, positief zelfbeeld van jezelf te scheppen.

 

In gesprek met een “beauty”? Behandel ze als een “normaal” persoon!

Ik zelf ben een man en als ik een bloedmooie aantrekkelijke vrouw zie langslopen dan denk ik tegenwoordig niet eens meer na over hoe ik haar ga benaderen, ik doe het gewoon.

Ik ben inmiddels namelijk al zeker genoeg van mijzelf dat ik me daar niet druk meer om hoef te maken. Ik loop gewoon op haar af terwijl ik weet dat alles natuurlijk zal verlopen omdat ik gewoon relaxed blijf. Vervolgens gaat dat ook écht altijd!

aantrekkelijk-zijn

Chantal Janzen

Het resultaat is vaak verbluffend! Deze bloedmooie vrouw is zo gewend om constant mannen achter haar aan te hebben die alles voor haar doen, alles willen betalen en zo veel mogelijk gentleman voor haar willen zijn.

Vervolgens komt er een doodnormale vent, die wel interesse in haar toont maar op een zelfverzekerde manier, dus relaxed en outgoing, haar als geen ander behandeld en zich totaal niet druk maakt om wat dan ook.

Weetje wel niet hoeveel impact dat heeft op haar? Dat wekt bij haar automatisch onzekerheden op, maakt haar aan het twijfelen, en je word automatisch interessant.

Je laat het beeld namelijk achter dat je zat vrouwen kan krijgen, net zoals haar, en je daarom relaxed met haar omgaat!

Het resultaat is dat je direct door haar als aantrekkelijk word beschouwd want mannen die veel vrouwen kunnen krijgen zijn enorm populair onder vrouwen. Je kan het ook wel social proof noemen en dat is bewijs van andere mensen dat iets goed is.

test

Het bovenstaande zit overigens ook in ons instinct. Dat is bewezen doordat ze een test hebben gedaan met diepwater vissen…

 

Interessante test over aantrekkelijk zijn

Deze diepwater vissen gaven een prachtig, helder licht af. Het bleek dat de vrouwtjes vissen het liefst wouden paren met de mannetjes die het helderste, mooiste licht uitstraalde.

Echter wilden ze weten wat er zou gebeuren als er twee mannetjes vissen waren met exact hetzelfde hoeveelheid licht, helderheid en kleur.

Het resultaat was wederom verbluffend! Het bleek dat de vrouwtjes vissen massaal achter de mannetjes vis aangingen waarvan ze zagen dat hij al eerder met een andere vrouw had gepaard!

Wij mensen zitten qua instinct niet anders in elkaar! Denk voortaan dus twee keer na voordat je op een “beauty” afstapt..!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *