Ontdek de kracht van geloven

De kracht van geloven

Als jij een bepaalde limiterend geloof hebt, bijvoorbeeld: “rijke mensen zijn slecht”. Wat gebeurt er dan vervolgens?

Je onbewuste brein zal zich zo opstellen dat je alleen in staat zal zijn om rijke mensen die slecht zijn te herkennen, en die vervolgens je attentie te laten grijpen. Je onbewuste brein zal geen rijke mensen die goed zijn kennen, en dus ook niet herkennen!

de-kracht-van-geloven

Wanneer je zegt: “Ik heb altijd geluk met radio spelletjes!”

Zul je zien dat wanneer je in de auto zit en je opeens op de radio hoort: “Sms nu naar 1234 voor dit waanzinnige pakket!” je meteen je mobiel zal pakken en smsen met het gevoel dat je dikke kans maakt om terug gebeld te worden. Vaak word je dan niet direct die keer of dat moment terug gebeld, maar als je het vaak genoeg zou doen, en zou blijven geloven mag je van mij aannemen dat je vaak zat terug zal worden gebeld.

Je stelt je namelijk open tot het feit dat er een grote kans is dat de radio je terug kan bellen. Die bepaalde geloven, gevoelens en emoties zijn vibraties die alles in ruimte en tijd penetreren. Ze komen overal, bereiken alles en iedereen in het universum en beinvloeden de hele wereld. Ik denk dat dat dé motor van het leven is.

Wat er dan vervolgens gebeurt is dat uiteindelijk de mensen van de radio op wat voor manier dan ook beinvloed zullen worden om jou uiteindelijk te bellen, dat komt omdat jouw geloven die jouw vibraties creëeren sowieso iets of iemand bereiken. Zend je vibraties en  geloven uit die in overeenkomst zijn met het geen wat je wilt, (in dit geval terug worden gebeld door de radio) dan moet er iets positiefs gaan gebeuren, in jouw richting.

 

Onbewust kies jij zelf voor de resultaten in je leven.

Dat is de kracht van geloven. De kracht van de maakbaarheid van het leven.

jij bent god

Bepaal jouw eigen levensroute.

Jij bepaald je leven, je doet het alleen onbewust! Kies geloven die bij jou passen en zorg dat ze altijd positief zijn.

Zodra je jezelf opmerkt op een negatieve onbewuste gedachten en geloven, schakel je deze direct om

naar een positieve gedachte of geloof.

Laat hieronder weten waarin jij altijd hebt gelooft en voor jou heeft gewerkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *