Het Spel Van Het Leven: Gelukkig Zijn

Gelukkig zijn.. Dat willen we allemaal

We wilen allemaal gelukkig zijn, een leven leiden wat wij willen leiden en dat is uiteindelijk toch wel het doel van ons leven.. Gelukkig ons leven leiden.

Toch is het zo jammer dat een ongelofelijke meerderheid van de populatie niet gelukkig is. Veel mensen werken 40+ uur in de week,

de-spelregels-regels-van-het-leven

Je kan alle kanten op in dit leven…

in sommige landen tot zelfs het dubbele, met vaak iets wat niet hun passie is.

Als jij vijf dagen in de week consequent elke dag hetzelfde doet is dat al niet goed. Dat komt omdat wij mensen niet zo zijn ingesteld dat wij elke dag hetzelfde willen doen.

Wij zijn creativelingen die altijd weer in iets nieuws geinteresseerd zijn, altijd weer spannende nieuwe dingen willen doen en dus niet elke dag hetzelfde. Ik vind het daarom zo belangrijk dat je je bezig houdt met iets wat je passie is. Als iets namelijk je passie is zal het je nooit vervelen.

Ik heb bijvoorbeeld het besluit gemaakt om fulltime te gaan bloggen op mijn eigen website, over mijn eigen passie, en daarmee een fulltime inkomen te genereren.

Op het moment van schrijven heb ik dat wellicht nog niet voor elkaar, maar ik weet dat op een dag dat wel het geval is. En ’t leuke is.. Omdat ik het weet, weet ik ook dat het uiteindelijk zal komen!

(Ondertussen heb ik nu tientallen websites online die geld voor mij genereren, mocht je denken dat ik er toch mee ben gestopt!)

 

Weet je het? Dan komt het.

Als je namelijk iets zeker weet dan geloof je daar in, en alles waar jij in gelooft, werkt en zal uitkomen voor jou. En daarbij hoef je niet te weten hoe je het voor elkaar zal krijgen. Wat belangrijk is, is dat je het weet, de rest zal dan vanzelf volgen.

Op deze manier kijk ik ook altijd naar mijn problemen. Het is eigenlijk heel simpel en het enige wat je overtuigd moet doen is in je fantasie en verbeeldingen geloven. Ik doe het altijd op deze manier en ik kom er altijd weer uit, echt altijd!

Een voorbeeld is bijvoorbeeld toen ik nog bij mijn moeder woonde en al enkele maanden werkloos was. Ik had écht nul komma nul euro zowel op mijn bank als kontant.

Ik kreeg toen een maandafrekening van mijn abbonoment bij Vodafone van 250 euro. Stel je even voor dat jij werkloos bent, geen spaargeld hebt en nog bij je moeder woont die je ook even niks meer wilt sponsoren. Wat doe je dan?

Je kan je op zo’n moment ongelofelijk druk gaan maken over het feit dat het je nooit gaat lukken om die rekening op tijd of zelfs uberhaupt te betalen, of je zegt gewoon tegen jezelf, zoals ik zei: “Ik weet niet hoe ik het voor elkaar ga krijgen om deze rekening te betalen maar ik weet dat het me sowieso op de een of andere manier gaat lukken”.

Het is maar nét wat je op dat moment voelt. Voel je angst, nerveusiteit of zak je helemaal in omdat je even niet weet hoe je die rekening gaat betalen, of zeg je gewoon: “Ik ga die rekening betalen. Hoe? Het zal me een worst wezen. Er zijn werkelijkwaar miljoenen mogelijkheden om 250,- even snel te verdienen. Even brainstormen en ik kom vanzelf met een goed idee!”

 

Jij bepaald zelf de grootte van je problemen

gelukkig-zijn

Leef het leven wat jij wilt leven!

Bij het laatste garandeer ik je dat je zo weer van je probleem af bent. Problemen komen altijd, iedereen heeft ze, alleen bij sommige mensen blijven ze en bij andere mensen verdwijnen ze. Bij de degene bij wie de problemen blijven is het duidelijk dat die mensen altijd al hun aandacht en focus op hun problemen storten, en veel minder op hoe ze het kunnen oplossen.

Als ook jij dus het spel van het leven op jouw manier wilt spelen en die uiteindelijk op jouw manier ook wilt winnen, raad ik je ten strengste aan om de bovengenoemde tips en voorbeelden echt goed te bestuderen.

Beslis wat jouw passie is, beslis bepaalde doelen voor jezelf, geloof met de volle honderd procent dat je ze kan bereiken, neem gerichte actie en overwin daarbij de bijbehorende problemen. Lees deze zin zo vaak mogelijk hardop om het in je onbewuste brein te printen! Op deze manier garandeer ik je dat alles wat je je voor kan stellen, je kan bereiken, als je maar gelooft!

Reacties en commentaar vind ik altijd tof om te krijgen! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *