Van Jezelf Houden – Waarom Is Het Zo Belangrijk?

Wat betekend van jezelf houden?van-jezelf-houden

Wat is zo belangrijk aan van jezelf houden? Veel mensen zijn niet blij met zichzelf. Ze zijn niet tevreden met hun uiterlijk, hun intiligentie of ze zien alleen hetgene wat ze zelf niet hebben. Ze zouden er alles aan doen om te mogen ruilen met iemand anders.

Wat ze niet beseffen is dat door die limiterende geloven ze dit (gedeeltelijk) werkelijkheid maken en hun onbewuste brein er alles aan zal doen om anderen het op te laten vallen.

Een voorbeeld is iemand die zichzelf veel te dik en niet aantrekkelijk vind. Zo’n persoon straalt dat super duidelijk uit en het eerste wat wij dan ook onbewust denken is: wat een dikzak! Dat komt omdat die gene dit onbewust in eerste instantie al denkt, en dit overdraagt naar jouw onbewustzijn.

Draai je het verhaal om en heb je een net zo dik persoon die zichzelf nog altijd super aantrekkelijk vind, complete maling heeft aan wat andere mensen denken en gewoon doet wat hij/zij wilt? Dan zien wij deze persoon gelijk als iemand heel anders.

We zien dan misschien nog steeds wel het dikke postuur, maar onbewust zal onze aandacht al snel naar iets anders gaan. Het positieve wat die gene in zichzelf ziet, beginnen wij ook te zien! Die persoon heeft veel zelfvertrouwen, en ondanks dat hoe die gene eruit ziet als vreemd word ervaren, beginnen wij automatisch ook te zien waarom die gene eigenlijk gewoon een leuk mens is.

De kracht van van jezelf houden

Dat is de kracht van van jezelf houden. Je staat daardoor velen malen sterker in je schoenen en je laat niemand over je heenlopen, jij bent namelijk “perfect”.

Kijk naar jezelf in de spiegel. Vind je jezelf aantrekkelijk? Zo nee, waarom dan? Als je dan al je slechte eigenschappen benoemd, moet je nagaan dat dat eigenlijk puur gebasseerd is op smaak. Jij of zij vind dat niet mooi, maar misschien ik wel?

Als je nou eens al je positieve aspecten opnoemt, en ook dat kan alles zijn, hoe voelt dat dan? Dat voelt super goed nietwaar?

Als je je nou ook nog eens aan dat positieve zelfbeeld vastklemt zul je zien dat automatisch andere je ook aantrekkelijk gaan vinden. Mensen die dat niet vinden zullen dat niet aan je laten merken of uberhaupt in contact met je komen, jij zal het niet merken of er is simpelweg gewoon niemand meer die dat nog denkt! Als je het helemaal goed doet trek je de mensen die een zwak voor jou hebben juist naar je toe!

Zie je een beetje wat ik bedoel? Dit hele universum is gebasseerd op gedachten die vibraties creëeren. Ze penetreren alles en iedereen in hun onbewustzijn inclusief jezelf en bereiken de hele wereld. Zij beinvloeden onze resultaten, hoe de wereld verloopt en hoe de toekomst eruit ziet. Denk jij ik heb een grote lelijke neus en voel je je er onzeker en slecht over? Dan zullen zeker je collega’s en vrienden het er snel ook over hebben.

Laat weten hoe jij erover denkt, dat vind ik altijd leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *